De sieradentrends van de herfst | Fashionchick

2022-09-30 20:39:52 By : Mr. JACK FU

Eén van de dingen die in de mode nooit onderschat mag worden, is dat de kleinste dingen het grootste verschil kunnen uitmaken. Sieraden vallen in deze belangrijke categorie. 

Of je nu een klassieke combinatie van een T-shirt en jeans draagt of een oude outfit nieuw leven wilt inblazen; met een ketting, oorbellen, armband of ring geef je je look een heel andere uitstraling zonder je garderobe om te gooien. Nu de herfst is begonnen, is het een goed moment je eigen sieraden en de laatste sieradentrends onder de loep te nemen.

Zilveren sieraden zijn nooit out of style, maar dit najaar is de kleur opvallend vaker aanwezig in designercollecties dan de seizoenen ervoor. Vooral grove zilveren sieraden zijn een trend. Denk aan een ketting met grote vierkante schakels of een armband met tig zilveren bedels. Wanneer je normaal gesproken vooral goud draagt, zijn zilveren oorbellen een laagdrempelige manier om zilver in je sieradencollectie toe te voegen. 

Anna + Nina Flower Garland Stamped oorringen van zilver

The Octagon Charm horloge SWSSS-O53

Anna + Nina Ingot oorringen met hanger

Anna + Nina Oorringen van zilver met hanger

Small Ring oorringen van zilver

Camille By Estavana | Lucardi Juwelier

Camille By Estavana | Lucardi Juwelier

Bedels in de vorm van hartjes zijn trendy en komen op verschillende manieren voor in de herfstcollecties. Op ringen, aan bedelarmbanden en of in oorbellen. De hartjes zijn opvallend, erg groot en komen voor in alle kleuren. 

Anna + Nina La Muerta Heart enkele oorring verguld

Anna + Nina Funky Love oorringen verguld

Anna + Nina Plain Heart hanger verguld

Anna + Nina Chunky Heart enkele oorring verguld

Anna + Nina Funky Love Small oorringen verguld

Anna + Nina Heart hanger van 14 karaat geelgoud met amethist

Anna + Nina Heart of Gold hanger verguld

Net als gouden en zilveren sieraden raken diamanten nooit uit de mode. Dit najaar omarm je de diamant vooral in de vorm van een klassieke diamanten armband of ketting waarbij er verschillende kleuren mogelijk zijn. Zolang de ketting maar kort is en de armband minimalistisch. 

Lange glimmende oorbellen zijn terug. Vooral wanneer ze gevuld zijn met diamanten of wanneer ze extra groot zijn. Dit najaar mag je opvallen, of het nu overdag is of ‘s avonds tijdens een feest.

Anna + Nina Dice Stud Chain enkele oorsteker van zilver

Anna + Nina Party Chain enkele oorbel stopper verguld

Poppy oorhangers met zoetwaterparel en apatiet

Ocean Pearl oorsteker en oorknopjes met zoetwaterparel

Anna + Nina Rainbow Rain enkele oorring verguld

Zo draag je laagjes op een stijlvolle manier

De beste stylingtrucs voor de rest van je leven

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees ook Minimalistisch het najaar in met deze looks Fashion Lees ook Dit zijn de vier meest trendy tussenjassen van deze herfst Fashion Lees ook De 5 beste jassen om de herfst mee door te komen Fashion Lees ook De grootste trends, gespot tijdens Milaan Fashion Week Fashion Altijd up to date? Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates. Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Minimalistisch het najaar in met deze looks

Dit zijn de vier meest trendy tussenjassen van deze herfst

De 5 beste jassen om de herfst mee door te komen

De grootste trends, gespot tijdens Milaan Fashion Week

Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie

Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates.

Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Fashionchick verandert de manier waarop wij mode shoppen. Zoek, vind, vergelijk en koop items van honderden webshops op één plek.